Försäljning Lantbruk, Kenmare, Kerry, Irland, Rowandale, Ballygriffin, Kenmare, Co. Kerry, Ireland

Försäljning - Cod. 34855

  • Typ: Lantbruk
  • Område: 6890 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 2

Rowandale Farm
en liten gård i den spektakulära S.W. från Irland

Denna attraktiva 6,89 hektar stora bondgård i närheten av Kenmare, Ring of Kerry Ring och en av de mest populära stoppen på Wild Atlantic Way är världens längsta definierade kustväg.

Homestead ligger bara 4,5 km från Kenmare centrum och ligger undangömt i en lugn hästsko dal i mitten av landet. Rowandale Farm erbjuder en unik möjlighet att göra affärer i en vacker del av sydvästra Kerry, för att vara trädgårdsmästare och för att hålla hästar, nötkreatur eller får.
Budgivning för denna fastighet börjar på € 338.000.

Uppkörningen leder först till ett vackert hus som har blivit kärleksfullt byggt och underhållet sedan 1999. Det har 2 sovrum med ett vindsrum och totalt 90 m². En förlängning vardagsrum 2007, med spektakulära fönster som dominerar en helt sydlig utsikt över den omgivande landsbygden och bergen. Huset är skyddat på båda sidor av 1,25 ha moget skogsbruk av gran och blandat trä, som används för att sälja julgranar i flera år och att skörda ved till eldstaden. Huset är fullt utrustat med golvvärme som uppvärms av solenergi rör med back-up av en oljebrännare.

Vidare finns det en stor 56 m² fullt isolerad och utrustad verkstad och kontorsbyggnad. Denna verkstad används för närvarande till att göra 8000 handgjorda naturkosmetiska krämer från Lanolia.ie per år, med örttextrakt från örter odlade i trädgården. En uppvisning av hur bra ett litet hembygdsföretag kan trivas här.



Gården har också en stor grönsaks trädgård med 0,5 hektar, har 30 permanenta upphöjda sängar och en 15-årig biologisk och biologisk mångfaldig tillväxthistoria. Den har en polytunnel på 12 m vid 5 m,
ett 16 m Venlo växthus med en spänn, en isolerad torkbehållare och en förvaringsbehållare med ett förvaringsutrymme däremellan. Ett hus / stuga på 49 m² erbjuder boende eller arbetsplats, bredvid trädgården, perfekt för bostäder på en WWOOFer eller en trädgårdshop för lokalsamhället.

Denna gård är också inrättad för hästälskare, komplett med stall, en sluten hästgård på 22 m vid 30 m, en nyrenoverad och återsås och inhägnad fält av 1,68ha omgiven av naturliga skogar. Det finns också höglands bete som passar för de mer hårda ponnyraserna, getter eller får.

Fastigheten får sitt vatten från en naturlig vår som delas med nuvarande ägare, trädgårdarna och växthuset har egen separat vattenförsörjning från bergsströmmen.

För 338 000 € Rowandale Farm erbjuder en unik möjlighet att arbeta och bo i en vacker del av South Kerry, vara självförsörjande och hålla hästar eller nötkreatur.

Totalt område: 6.89km2.
Hus: 90m2, 4 rum, 1 badrum / toalett.
Workshop: 56m2, komplett med kontor, lager och produktionsutrymme.
Paardenarena & Stall: 670m², med 2 stall
Jordbruk och trädgårdar: 0.5ha (5000m²)
Hus: 49m²
Polytunnel: 60m²
Venlo växthus: 16m lång, ensidigt glas
Behållare: 50m² gånger 2
Betesmarker: 1.68ha (1.68km²)
Blandskog: 1.25ha (1.25km²)

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB