Försäljning Hus, Gort, Galway, Irland, Wren's Nest, Shanaglish

Försäljning - Cod. 40066

  • Typ: Hus
  • Område: 120 m²
  • Antal rum: 5
  • Våning: 1

Erbjudanden bjuds in för denna verkligt unika egendom i ett lugnt, privat läge i South Galway, en kilometer från Clare-gränsen, nära Burren, Ocean and the Wild Atlantic Way, och ändå inom kort avstånd till motorväg som ansluter till Limerick, Ennis, Shannon, Galway och i den frågan - Dublin!

Att vara färdig sommaren 2020, detta South Facing, A2 Energy-klassat, ECO-hus (beräknas fungera kostnadsfritt och som självhållbart på grund av förnybara energikällor och premium värmeförvaringsisolering !!!) består av 2 sovrum och öppet kök -familjerum tillsammans med badrum och vindsrum med planerad ytterligare förlängning som antingen kan rymma ytterligare 2 sovrum eller ett mycket stort vardagsrum med tvättstuga och andra badrum beroende på köparens önskemål eller så skulle det vara idealiskt som stort multifunktionskonservatorium som utsikt till omgivningen är mest spektakulära!

Det byggdes som ett potentiellt åldershem för ett professionellt par men kan lika tjäna till att starta familj eller som fritidshus. Detta hus har en mycket privat 0,8 tunnland mogen trädgård som består av mycket sällsynta och spektakulära, långsamt växande träd och erbjuder ett fascinerande och gott om utrymme för hela familjen att leka och arbeta. Det finns utmärkt möjlighet att bli självförsörjande och odla din egen mat etc. med råd.

Huset är byggt med högsta standard och endast bästa material som används och designats och byggts av en hållbar konstruktionsproffs för eget bruk så inga hörn skärs där! Egen brunn och aldrig brist på vatten, den nya biocykelreningsanläggningen och huset ska värmas upp med luft-till-vatten och har värmeåtervinningsventilation för hälsosamt och billfritt liv! Säljaren kommer att avsluta arbetena (beroende på kostnad !! !!!

Vänligen meddela med hjälp av systemet här eller text eller whats-app, kan inte svara på samtal ATM. men du är välkommen till e-post och jag svarar ganska snabbt!
LÅT INTE DET MEST UNIKA MÖJLIGHETEN ATT PASSA DIG !!!

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB